Azet rádce

rady, tipy, návody, recenze

Tepláky již zdaleka nejsou pouze oblečením do tělocvičny či do lesa Tepláky již zdaleka nejsou pouze oblečením do tělocvičny či do lesa
Ještě před několika málo lety jsme tepláky považovaly za oblečení, které má pouze dvě možnosti použití – na sport či na doma. V posledních letech... Tepláky již zdaleka nejsou pouze oblečením do tělocvičny či do lesa

Ještě před několika málo lety jsme tepláky považovaly za oblečení, které má pouze dvě možnosti použití – na sport či na doma. V posledních letech se ale toto oblečení proniklo i tam, kde bychom ho nečekali, do našeho každodenního městského života. Schválně, až půjdete příště nakupovat, zkuste se zaměřit na to, co má většina mužů, a také některé ženy, na sobě. Teplákovému trendu také v tomto ohledu pomohla karanténa spojená s epidemií koronaviru. Mnoho lidí ji prožilo více méně v teplákách a mikině.

Zapomeňte na nápisy a neonové barvy

Pokud chceme tepláky oblékat na nákupy či procházky ve městě, měli bychom ale respektovat určitá pravidla. Předně bychom měli zapomenout na tepláky v zářivých barvách či s velkými nápisy, tyto kousky se opravdu hodí jen do tělocvičny.  do města by měly být v neutrálních barvách, například černé, tmavě modré či šedé. Tepláky mohou do města zvolit samozřejmě i ženy, ty by ale při jejich výběru měly být ještě obezřetnější než muži, pozor by si neměly dát jen na jejich barvu, ale také správný a lichotivý střih. Inspirovat se vyplatí například tím, jak nosí pánské tepláky známé osobnosti.

Inspirujte se na módních přehlídkách

Vhodné je také přemýšlet nad tím, s čím tepláky zkombinovat. Vedle klasické kombinace tričko, mikina a tenisky, je mohou odvážnější muži kombinovat i džínovou bundou, košilí či sakem. Pánské mikiny k teplákům mohou být ve stejné nebo naopak kontrastní barvě,  se zipem či bez, s kapucí či bez kapuce. Možností je nespočet. To, že tepláky a mikiny neboli tak zvaný streetwear je dnes svébytnou součástí módního průmyslu, dokládají i nejrůznější kolekce tohoto oblečení od předních módních návrhářů. Ti se pak nebojí i výrazných a kontrastních kombinací, jako jsou například tepláky v kombinaci s botami na podpatku, nápadnými šperky či líčením.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Žádné komentáře.

Buďte první kdo napíše komentář